donderdag 4 september 2008

Slaap lekker

Lieve Wouter, je ligt nu lekker te slapen.
Vandaag ben je wezen huifbedrijden op school. Zoals altijd vond je het heerlijk. Morgen wordt een drukke dag voor je. Er komt dan een fotograaf bij je thuis om een echte fotorapportage van je te maken! De foto's zijn voor een informatiefolder voor de thuisondersteuning. En diezelfde middag ga je met mama en Christine naar het Rijndam, want daar heb je dan een rolstoelpassing. De door papa en mama uitgezochte rolstoel is klaar en nu gaan we kijken of hij goed zit. Ik hoop zo dat je doorkrijgt hoe je in de stoel vooruit kan komen. Afwachten maar. Misschien krijgen we hem vanmiddag gelijk wel mee?
Zaterdag gaan we naar de havendagen in Rotterdam. Je grote broer kan zich daar dan weer uitleven op de stormbaan, en klimwand. Het zal wel druk zijn. Jij vind mensen kijken erg leuk, dus het zal vast wel goed gaan.
Maandagmorgen komt er iemand van de gemeente om je mooie nieuwe bad- en slaapkamer te bekijken. Of moet ik zeggen inspecteren? Als die goedgekeurd wordt krijgen we het laatste beetje subsidiebedrag. En die mevrouw zal ons dan gelijk uitleggen wat er nu precies mogelijk is als we een aangepaste auto voor jou willen kopen. Ik heb zelf al flink wat speurwerk daarvoor op internet gedaan, en heb de indruk dat ik al meer weet dan de mevrouw van de gemeente. Maandag weten we het.

Slaap lekker.
Papa