maandag 26 oktober 2009

Toffe Peer!

Naast de DVD's van de Teletubbies is de DVD van zingen met Peer en Jolanda je favoriet. En zondag heb je hem ontmoet! Het was liefde op het eerste gezicht, wat vond je zijn gezicht mooi! met zo'n mooie grote rode neus erop! Je kwam niet uitgekeken. We ontmoetten Peer tijdens de CliniClowns Theatertour in Dordrecht. Deze voorstelling is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een meervoudige handicap, een verstandelijke handicap en/of een autisme. En is speciaal afgestemd op de belevingswereld van deze kinderen, waarbij 'horen, zien, ruiken, proeven en voelen' centraal staan. We hebben weer genoten! Knap hoe de CliniClowns  ieder kind weten te boeien, een lach toveren op een gezicht! ontroerend vaak. En we zijn ondertussen allemaal fan van Peer! Het was ook leuk om te zien hoe Wouter zijn interesses toch veranderen. Vorig jaar vond je het heerlijk om met je handen te smeren door de verf, nu genoot je meer van de gezichten om je heen, van het kontakt met de CliniClowns. Ook vond je de muziek weer geweldig.

En je fixatievestje voor in je rolstoel is er! Terwijl ik bezig was met het verschonen van Wouter verwisselde de monteur het kapotte met het nieuwe vestje.  Trots kwam hij even later de rolstoel laten zien. En wat bleek, het nieuwe vestje zat ondersteboven gemonteerd!...  Zelf maar even overnieuw gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.