donderdag 8 juli 2010

Richting de zomervakantie

Wouter slaapt slecht. En wij daardoor ook. Hij wordt nu ongeveer 3x in de week om ca 03.00 uur wakker en valt dan niet meer in slaap. Of het door het warme weer komt of door de Depakine die hij nu minder binnen krijgt weten we nog niet. Op school of in de taxi slaap je nu soms een klein stukje. Gelukkig wordt Mark nog steeds s’nachts niet wakker van je. Mark heeft nu zomervakantie. Wouter moet nog 3 weken naar school, en dan begint ook zijn vakantie. Die ongelijke vakantieperiode is niet echt handig.

Vorige week is papa met Wouter meegeweest met Wouter zijn schoolreisje naar Wekerom. Daar is de grootste snoezelruimte van Nederland, en wat heb je daar genoten. Het mooist vond je de gang, waar het niet zo schemerig was, en je fijn kon rondkruipen.

PICT2863

Afgelopen weekend zijn we hier bij ons in de buurt nog bij de Tour wezen kijken. Gewoon met familie in een klapstoeltje langs de weg. Mooi weer. Een mens heeft soms niet zoveel nodig om een leuke dag te hebben. Wel de paraplu op voor wat schaduw, maar wat hebben we genoten.  En we hebben genoeg maffe petjes en bandana’s  gekregen om heel de zomer mee vooruit te kunnen…….

PICT2872 PICT2874

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.