zondag 14 februari 2010

Kapot gebeten

Wouter, je had weer wat moois de afgelopen weken. Met jou gaat het gelukkig goed, maar met je hoortoestellen wat minder. We hadden vlak voor de kerstvakantie je gerepareerde hoortoestel terug gekregen, maar nu beet je 3 weken geleden op donderdag op school je andere hoortoestel kapot. Die is toen dezelfde dag nog naar de audicien gebracht, die hem weer naar de fabriek stuurde voor reparatie. De week erna zou je op donderdag een hoortest hebben, die hebben we toen maar afgezegd. En dat was maar goed ook want...... je beet de dag ervoor op woensdag op school ook je andere apparaat kapot! Die is toen ook terug naar de fabriek gestuurd. Alleen...... je had toen geen toestellen meer. Na enig bellen kregen we afgelopen maandag gelukkig 1 leentoestel die je nu alweer een week in hebt. Het is niet helemaal hetzelfde type, volgens de audicien hoor je er wel iets anders mee, maar het werkt en je bent er blij mee. En iedereen houdt je heel goed in de gaten om te zorgen dat je het leentoestel ook niet in een onbewaakt moment in je mond stopt.
Deze week heb je een 24-uurs EEG en dan zou het wel mooi zijn als je allebei je eigen hoortoestellen dan weer in hebt. Want anders is die EEG misschien ook niet helemaal betrouwbaar?!. Kortom, maandag gaan we maar weer eens bellen wanneer je eigen (nieuwe of gerepareerde) toestellen nu eens afgeleverd gaan worden. Het is dus spannend of die nog op tijd bij ons thuis kunnen worden gebracht; Papa wil ze desnoods ook wel in Den Bosch komen halen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.