woensdag 15 september 2010

N.a.v. het stukje in de krant (het AD) van vandaag

Klik hier om het krantenstuk te lezen

Uit de reactie van de wethouder in de krant begrijp ik dat alle gegevens niet goed bekend zijn bij hem. Bijvoorbeeld: Wij willen helemaal geen eigen taxi voor Wouter. Dat is de hele discussie niet! En wat hij ook fout heeft is dat er volgens hem om 7.30 uur een taxi vertrekt uit de plaats die hij noemt. Die taxi vertrekt daar om 7.00 uur, en daarom moet Wouter volgens de gemeente om 6.40 uur instappen om naar die plaats te gaan.

Wat wij dus graag zouden willen en wat wij ook hadden afgesproken met de gemeente: Haal slechts 3 ochtenden per week (op ma-di en do) het andere kindje om ca 7.10 op (i.p.v. zijn "gewone" tijd 7.00 uur). Haal daarna Wouter om ca 7.25 op zodat hij om ca 7.30 uur wegrijdt. Ze zijn dan gewoonlijk op tijd op school (8.45). Mochten ze toch een keertje later aankomen, dan heeft school daar geen probleem mee.

De terugreis maken de beide kindjes al jaren samen, en omdat het 3e kindje ondertussen intern op school gaat, is er met die terugreis geen probleem (meer).

Dat is alles. Daar moet toch uit te komen zijn?

(En voor de duidelijkheid: met het taxibedrijf zelf hebben we geen enkel probleem. Zij leven en denken mee met ons, en proberen zo goed mogelijk voor Wouter te zorgen.)

1 opmerking:

  1. hallo
    ik zoek me rot naar het stukje in het ad krijg het niet gevonden helaas
    ook wij hebben problemen met leerlingvervoer!!
    in gemeente den haag!!!!
    onze dochter 17 jaar ernstig lichamelijk gehandicapt zit al 9maanden thuis!
    dit omdat ze het vervoer niet willen vergoeden naar rotterdam
    ik heb een hyves opgericht ik wil graag naar school maar krijg geen leerlingvervoer
    je mag als je wilt je verhaal/ervaringen daar plaatsen
    heel veel sterkte in deze strijd

    groetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.