donderdag 4 juni 2009

op stap

Dinsdag was Mark nog een extra dagje vrij van school. Deze dag mocht hij mee met Wouter naar school. Samen met de taxi mee, gezellig hoor. 's morgens gaat Wouter zwemmen en ook Mark mocht mee zwemmen en wat een lol hadden jullie samen. 's middags had Wouter muziek en Mark had zijn eigen gitaar mee genomen. Het was een erg gezellige en muzikale dag volgens de juf. Wouter had vooral oog voor Mark deze dag op school en samen hebben ze op de weg weer terug naar huis heerlijk geslapen in de taxi. Toch wel erg vermoeiend zo'n dagje.
Wel heeft Wouter een nogal nare gewoonte ontwikkeld de laatste tijd. Zodra je namelijk in het water ligt, in het zwembad op school of heerlijk thuis in bad, ga je poepen! Voor in het zwembad hebben we zwemluiers, waar je overigens eigenlijk uitgegroeid bent. Mama heeft tot nu toe nog geen zwemluier gevonden in jouw maat, we blijven zoeken. Thuis werkt het bad blijkbaar ook heerlijk ontspannend en na een paar minuten zien we al wat naar boven komen drijven, niet echt fris. Dus snel de boel proberen te vangen, het bad leeg laten lopen, jou afspoelen en het bad weer vol laten lopen. Gelukkig heb je geen last van een zere buik, maar dat je zodra je in water ligt de boel laten lopen is ook niet alles.
Ook heb je ons allemaal versteld doen staan hoe snel je het rijden met je rolstoel oppakt. Iedere maandag krijg je rolstoel-rijtraining op school. Maar toen je zaterdag in je rolstoel zat reed je zomaar ineens zelf naar je kamer! Papa en mama waren er stil van, je handen allebei op 1 wiel en daar ging je! Je vind het zelf ook fijn om te doen en wij, wij zijn zo trots! Net zo trots als op Mark zijn eerste stapjes, daar ga je dan, zelf op stap! zelf op weg....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.