maandag 8 juni 2009

FC4Kids!

Op de laatste supportbeurs in Utrecht(een beurs met vanalles voor gehandicapten) maakten we kennis met de stichting FunCare4Kids! Deze stichting is er speciaal voor de broertjes en zusjes van gehandicapten kinderen of ouders.
Op hun site FunCare4Kids.org schrijven ze het zelf zo:
Als je broertje, zusje of één van je ouders een handicap heeft of langdurig ziek is, gaat het bij jou thuis vaak net even anders dan bij vriendjes of vriendinnetjes. Je helpt (meer) mee in het gezin en je hebt minder tijd om te spelen. Dat is natuurlijk niet altijd even leuk. Stichting FunCare4Kids is er daarom speciaal voor jou. Wij organiseren speciale ‘Fundagen’ waarbij jij eens goed in het zonnetje gezet wordt. Alle aandacht gaat naar jou uit en je kunt voor even al je zorgen aan de kant zetten.
Samen met een vriendje, wat een gehandicapt zusje heeft, is Mark zaterdag naar zo'n fundag geweest. De hele dag stond in het teken van circus acts, spelletjes en het uiteindelijke doel: een echte circusvoorstelling waar de ouders naar mochten komen kijken. Om 10:00 begon de dag en om 16:00 mochten wij komen kijken naar de voorstelling. Wouter was die dag bij de oppas en dus hadden wij even alle aandacht voor Mark. En Mark bleek circusdirecteur te zijn geworden compleet met hoed en snor. Het was een geslaagde dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.