donderdag 2 juli 2009

Bericht vanuit de achtertuin

Het is alweer een paar weken geleden dat we een bericht schreven. Toch is er genoeg gebeurd de afgelopen weken, maar met dat lekkere weer kruip je niet zo snel achter de computer. Totdat ik vanavond bedacht dat de computer ook naar de tuin toe kan komen. Nu zit ik dus half dubbelgevouwen achter een laptop buiten een berichtje te schrijven. Goed, je zit lekker buiten maar of dat nu echt handig is......?

Miranda heeft een parttime baantje gevonden! Even wat afleiding, even met collega's het eens over iets heel anders hebben. En ze viel met haar neus in de boter, de tweede week had ze gelijk al een bedrijfsuitje.
Wouter is vorige week op een avond om 22.30 uur wakker geworden, en is verder de hele nacht niet meer gaan slapen. Wat de oorzaak is, blijft gissen, we weten het gewoon niet. Als hij nu toch maar eens kon praten.
Met Mark zijn hielen gaat het helaas niet goed. Hij blijft er last van houden, loopt constant op zijn tenen. Deze week zijn we weer naar het ziekenhuis geweest en heeft nu spalken gekregen om ‘s nachts te dragen. Niet echt lekker met dit warme weer nu, maar we hopen dat het helpt.  We hadden ze ook al voor Wouter en nu hebben we dus een paar blauwe in huis voor Wouter en Mark heeft rode uitgekozen..  En volgende week moeten we  met Mark langs de neuroloog. Hij weet ongeveer wel wat dat voor dokter is, tenslotte gaan we er met Wouter ook regelmatig langs.

Tot slot kregen we afgelopen week nog een E-mail uit Polen. Die mensen hebben ook een Walker voor hun zoon, en zagen in ons filmpje op YouTube dat wij zo'n mooie fiets hebben. Waar was die te koop, ze konden hem op internet niet vinden. Leuk om op zo'n een onverwachte manier andere mensen te kunnen helpen.

Ik ga de laptop inruilen voor een glas drinken. Dat zit toch lekkerder in de tuin dan een laptop op je knieën..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.