maandag 24 september 2007

Alles zit even mee vandaag!

Hoera vannacht heeft Wouter een hele nacht rustig doorgeslapen tot 7:15! heerlijk.
Sinds 24 augustus krijgt hij voor het slapen gaan 5mg melatonine, maar de garantie dat hij dan iedere nacht doorslaapt zit er niet bij. Deze nacht ging het goed.
Al eerder kreeg hij slaaptabletten, hier was hij overdag erg suf van en veel effect op zijn slapen hadden deze tabletjes niet, we zijn er toen weer mee gestopt. Er zit zoiezo geen logica in Wouter zijn slapen, na een drukke dag kan hij bijvoorbeeld goed slapen en na een rustige dag bijvoorbeeld helemaal niet, of omgekeerd. Je zoekt telkens naar een oorzaak waarom hij niet slaapt, maar die hoeft er niet te zijn, het hoort er gewoon bij.
Ook kunnen we vandaag eindelijk 2 offertes van 2 verschillende aannemers opsturen naar de gemeente. En kunnen we nu verder met de WMO aanvraag.
En jawel, na ruim 3 maanden is eindelijk het goede tuigje ( een H-fixatie) binnen voor in Wouter zijn wandelwagen. Wouter heeft een Ito-wandelwagen en in juli is de sluiting hiervan kapot gescheurd. Hiervoor was de leverancier al 3x eerder langsgeweest met telkens een verkeerde fixatie maar nu dan toch eindelijk de goede!

Miranda