woensdag 5 september 2007

Waar gaat deze weblog over?

Welkom bij deze Wouter van den Brom weblog (afgekort BLOG ;-)

Wij hebben een 2 lieve jongens; Mark van 8 jaar en Wouter van 5 jaar. Wouter is meervoudig gehandicapt.
Tot ongeveer zijn 1e levensjaar had hij een normale ontwikkeling, daarna kwam er een terugval en stond zijn ontwikkeling stil.
Wouter is nu verstandelijk ongeveer 6 a 8 maanden, is spastisch in een been, heeft epilepsie, kan niet praten en is zwaar slechthorend. Maar gelukkig wel altijd erg vrolijk, en hij heeft geen pijn o.i.d.
Als er een oorzaak voor de problemen van Wouter is gevonden, kan er misschien iets worden gedaan om hem te helpen. Hij heeft al heel veel onderzoeken gehad, maar steeds blijkt dat hij een heleboel kenmerken heeft van het RETT syndroom.
Voor onszelf zijn we er bijna van overtuigd dat hij dit syndroom heeft.

Omdat dit RETT syndroom zeer zelden voorkomt bij jongens, zijn we deze weblog gestart.
Misschien kunnen we op deze manier andere mensen helpen. Ook is het wel fijn om alle problemen die je in de dagelijkse praktijk tegen komt eens van je af te kunnen schrijven. En tot slot is het handig dat anderen kunnen lezen hoe het met ons gaat. Via deze weblog blijven ze op de hoogte.

Ziehier in een notendop de ontstaansgeschiedenis van deze weblog.

1 opmerking:

  1. Veel succes met de Blog van Wouter. Gelukkig eindelijk eens goed nieuws! dit hebben jullie verdiend. Nu nog hopen dat de bouwvergunning snel erdoor heen komt.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.