dinsdag 18 november 2008

Aanvraag autoaanpassing is in behandeling.....

Hoe is het eigenlijk met jullie aanvraag voor een autoaanpassing? Weet je al wat?

Helaas loopt het met onze aanvraag niet zoals we gewenst zouden hebben. Vooraf hadden we de gemeente gebeld. We hebben, zoals ze ons gevraagd hadden, het aanvraagformulier en een offerte naar de gemeente verstuurd. De gemeente heeft toen de GGD een rapport laten maken. Daarin stond dat wij een aangepaste auto voor Wouter nodig hadden. Toen wou de gemeente ook een offerte met een oprijplaat, ipv de lift die op onze offerte stond.
We willen liever een lift, ter voorkoming rugklachten (Miranda is al een keer door haar rug gegaan) bij het erin duwen. Die oprijplaat offerte hebben we (na telefonisch protest) toch maar gelijk ingeleverd, om de procedure niet te vertragen. En toen werden we, na 6 weken, opeens door een wildvreemd aanpasbedrijf gebeld. De gemeente had hun gevraagd of ze voor ons een offerte wilden maken. En dat bedrijf heeft dus ook weer twee offertes ingediend.

En nu is de 8 weken beslistermijn verlopen. Zonder enig bericht van de gemeente.
Als we bellen of ze al wat weten, dan wordt gezegd dat we niet hoeven te bellen want ze zijn er mee bezig. Ook kunnen ze niet zeggen wanneer ze dan wel een beslissing nemen (waarschijnlijk ergens eind deze week).
En daarom hebben wij weer een bezwaarschrift wegens verlopen beslistermijn ingediend.

Kortom, een hoop ergenis, en we weten nog steeds helemaal niets!
Wordt vervolgd.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.