dinsdag 25 november 2008

Taxivervoer en autoaanpassing, het vervolg.

Afgelopen maandag is Wouter weer met de taxi als vanouds naar school gegaan. Op donderdag werden we gebeld door de gemeente dat er komende maandagochtend zeker een taxi zou komen. Wie of wat wisten ze verder niet. Zaterdagmiddag belde de chauffeur op dat hij maandag gewoon Wouter weer zou komen ophalen. Een ander taxibedrijf, een andere bus maar voor Wouter is alles gelukkig gewoon hetzelfde gebleven.
Van de gemeente hebben we ook een goed bericht gehad over onze aanvraag autoaanpassing, we kunnen nu verder bij de dealers gaan informeren.

Wouter zit momenteel niet lekker in zijn vel. Ziet erg wit. Hij heeft "ingetrokken trommelvliezen" en trekt (daarom?) steeds zijn hoorapparaat uit zijn oor. Hij heeft er momenteel maar een, die van zijn andere oor wordt gerepareerd. Er zat roest in, vermoedelijk omdat hij hem soms probeerd op te eten. Verder is hij erg verkouden. Als hij gaat slapen krijgt hij druppels in zijn neus, en druppels in zijn oren. Niet leuk dus. Mark is helemaal "domino day". Bouwt overal een baan van dominostenen, met bruggen, hindernissen enz. Zelfs rechtopstaande potloodjes worden gebruikt voor de baan, en morgen worden de Yatzee stenen er ook nog bijgevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren gaat het eenvoudigst als u bij "Reageer als" kiest voor "Anoniem" (wel graag uw naam onder het bericht zetten).
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor "Naam/URL" als u b.v. uw eigen homepage wilt vermelden.